fbpx

Råd & Tips

motion

Motion

För dig som vill komma igång med din träning på ett lugnare och skonsammare sätt kan med fördel börja använda Weightsoles under långpromenaden, fritiden eller varför inte på jobbet? Effekten av Weightsoles får du i alla aktiviteter där foten lämnar marken, så testa viktsulan under ett av dina vanliga träningspass eller löprunda, så kommer du känna extra träningsvärk dagen efter!

elite

Elite

Flera av våra Heroes använder sina Weightsoles för att komma till nästa nivå med sin träning inom bla padel, dans, tennis och basket. De använder sina viktsulor under träning för att sedan till matchdag köra utan. Väl under match eller show känner de sig då lättare, snabbare och mer explosiva i stegen. Med andra ord är användningsområden för Weightsoles brett och viktsulan går att använda på alla olika nivåer.

rehab

Rehab

Weightsoles fungerar även som en typ av rehabiliteringssula. Personer som måste komma igång med sin träning för att stärka och aktivera musklerna efter exempelvis en sjukdom eller skada eller om du har haft problem med ex. hälsporre kan du med fördel använda Weightsoles under återhämtningsprocessen eller som träningsverktyg. Med ett ökat motstånd i form av en ortopedisk viktsula som ger komfort, stabilitet och stötdämpning, är det ett skonsamt sätt att träna.

Hur du använder Weightsoles

1: Knyt upp skosnörena och ta bort skornas löstagbara innersula.

sko1

2: Om det behövs, trimma Weightsoles med en sax och använd dina ursprungliga sulor som en guide.

trimma-sula

3: Placera dina Weightsoles i dina skor så att de ligger platt.

sko3

4: Dina Weightsoles kan ta upp lite mer utrymme i dina skor, så att snöra om helt är viktigt för en god passform och komfort.

sko4

5: Bär dina Weightsoles under 2-3 timmar den första dagen, och så länge som möjligt de kommande 3-5 dagarna.

sko5

6: Efter 3-5 dagar bör du vara redo för fullfärdiga träningspass!

sko6
0